شیار | shiar.ir

       

       

       

       

       

       

چنگیزخان(گفت و شنود)

گفت: پیش‌نویس توافق‌ نهایی یا همان «جمع‌بندی» که قرار است امروز در وین منتشر شود شامل 20 صفحه متن اصلی و 80 صفحه ضمائم است.

گفتم: یعنی از یک جزوه 20 صفحه‌ای، 80 صفحه خلاصه‌برداری کرده‌اند؟! 

گفت: نه بابا، برای این 20 صفحه، 80 صفحه توضیح نوشته‌اند.

گفتم: تیم هسته‌ای کشورمان باید در مقابل نمایندگان شش کشور موسوم به 5+1 خیلی حواسش جمع باشد، چون در 3 صفحه توافق لوزان یک خروار حرف و حدیث علیه برنامه هسته‌ای ایران جا داده بودند، چه برسد به 100 صفحه! 
گفت: تیم کشورمان که اگر می‌خواست کوتاه بیاید، مذاکرات اینهمه طولانی نمی‌شد ولی بعضی‌ها را بگو که برخورداری از فناوری هسته‌ای را بی‌ارزش! می‌دانند و بدشان نمی‌آید که بخش‌هایی از آن حذف شود!
گفتم: آن عده اندک و کم‌شمار را بی‌خیال باش... آنها جان به جانشان کنی، دنبال بزک کردن آمریکا هستند... یارو می‌گفت؛ اگر می‌دونستید که چنگیزخان با سوزاندن کتاب‌های علمی چقدر از بار درس‌هایی که قرار بود بخونیم کم کرده است، هر شب جمعه برایش هزار تا فاتحه می‌خوندید!

 

                                                                .  .  .

 

دکل(گفت و شنود)

گفت: روزنامه‌های زنجیره‌ای و سایت مدعی اصلاحات در یک اقدام هماهنگ، تیتر زدند و خبر دادند که چه نشسته‌اید! یک دکل نفتی گم شده است!

گفتم: به قول رستم قاسمی، دکل که خودکار و مداد نیست که گم شود؟! دکل نفتی کلی تأسیسات و حداقل 50 خدمه دارد.

گفت: یکی از روزنامه‌های زنجیره‌ای نوشته بود که بعله! این دکل را برده‌اند به خلیج مکزیک!

گفتم: ولی این دکل اصلاً وارد ایران نشده و خریدار که یک پیمانکار بوده بخشی از قسط را نداده و دکل به ایران منتقل نشده بود. تازه ماجرا مربوط به همین مدعیان اصلاحات است.

گفت: مثل اینکه این جماعت مدعی اصلاحات اصلاً نمی‌دانند دکل چیست؟ و چه اندازه‌ای دارد؟ و همین که از اتاق فرمان به آنها دستور می‌دهند شروع به نوشتن می‌کنند و...

گفتم: چه عرض کنم؟! پیرزنی که بعد از خرید خسته شده بود وارد موزه «لوور» در پاریس شد و روی یک صندلی نشست. مدیر موزه به او گفت؛ مادر جان! این صندلی متعلق به ناپلئون است و پیرزن که اصلاً تا آن وقت اسم ناپلئون را هم نشنیده بود جواب داد؛ خب! ننه جان! اگر اومد بلند میشم اون بشینه!

قسمی که باهنر خورد تا دوباره رای بیاورد

سه شنبه, ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۰۸:۱۷ ب.ظ
یک عضو فراکسیون رهروان ولایت می گوید: دلیل رای آوردن مجدد محمدرضا باهنر برای نائب رئیسی مجلس،به قسمی مربوط است که وی در جلسه شب گذشته این فراکسیون یاد کرد.

احمد شوهانی درخصوص ارزیابی خود از انتخابات امروز هیئت رئیسه مجلس اظهار کرد: انتخابات خوبی بود و از قبل نیز قابل پیش بینی بود که لاریجانی دوباره با اکثریت مطلق آراء بر صندلی ریاست تکیه بزند.

وی افزود: به نظر می رسد که در این انتخابات هر دو فراکسیون رهروان ولایت و اصولگرایان به آنچه که می خواستند رسیدند و به جز یکی دو مورد که عدم را آوری بهروز نعمتی در فراکسیون و حسین سبحانی نیا در صحن علنی بود، ما بقی اتفاقات همان بود که باید انجام می شد.

وی درباره دلیل عدم ارائه لیست واحد از سوی هر دو فراکسیون برا هیئت رئیسه جدید خاطرنشان کرد: آنطور که گفته شد، اعضای فراکسیون اصولگرایان در این زمینه کارشکنی کردند و گفتند که آقای حداد به صورت شفاهی اعلام آمادگی کرده و تصمیم فراکسیونی نبوده است بنابراین پای کار نیامدند و خودشان لیست جداگانه دادند.

عضوکمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس بابیان اینکه سهم فراکسیون اصولگرایان در هیئت رئیسه تغییری نکرد و همان سه نفر قبلی دوباره رای آوردند، افزود: البته ناگفته نماند که آن ها با کمک فراکسیون رهروان توانستند هیمن سه کرسی را به خود اختصاص دهند؛ از سوی دیگر شاید بعضی از دوستان ما هم مغرور شده بودند و فکر می کردند حتما رای می آورند اما نیاوردند.

شوهانی ادامه داد: آقایان بذرپاش و صادقی رایزنی های بسیاری با نمایندگان انجام دادند تا توانستند آن ها را برای انتخاب خود راضی کنند وگرنه نتیجه در این سه کرسی هم به نفع فراکسیون رهروان رقم می خورد.

نماینده مردم ایلام همچنین درباره دلیل نامزد شدن روح الله حسینیان برای ریاست مجلس گفت: آقای حسینیان خودش از قبل می دانست که رای نمی آورد اما به نوعی برای اعلام مخالفت و کاهش رای لاریجانی نامزد شد چراکه اگر آن ها می خواستند خود را ثابت کنند و رای بیشتری بگیرند باید به سراغ آقای حداد می رفتند که البته وی نه سال گذشته و نه امسال نامزدی ریاست را نپذیرفت.

شوهانی درباره دلیل رای آوردن مجدد محمدرضا باهنر برای نائب رئیسی خانه ملت نیز تصریح کرد: درجلسه شب گذشته فراکسیون راهروان ولایت همه به این نتیجه رسیدیم که به باهنر رای بدهیم.

وی افزود: در این جلسه انتقادات تندی نسبت به عملکرد محمدرضا باهنر درخصوص همراهی با فراکسیون اصولگرایان وبرخی نمایندگان منتسب به جبهه پایداری مجلس مطرح شد که باهنر نیز ضمن پذیرفتن انتقادات قسم خورد که در آینده همراه با فراکسیون رهروان و لاریجانی باشد و زمانی که نمایندگان قسم وی را شنیدند مجاب شدند که دوباره به او رای بدهند.
۹۴/۰۳/۰۵